Geef ook jouw bedrijf, organisatie of overheid de kans om dichter bij kinderen en jongeren te staan. Neem je Corporate Educational Responsibility op en werk mee aan hun toekomst. Onze toekomst.

Geen idee waar te beginnen? Met deze blogartikels bijvoorbeeld!

Corporate Educational Responsibility

Educatieve content voor kinderen en jongeren: 5 best practices

Hoe doe je dat precies, jouw kennis en jouw boodschap in educatieve content gieten? Hoe trigger je kinderen en jongeren en hoe geef je die bijzondere doelgroep (én hun leerkrachten) wat ze verwachten? Wij vroegen het aan enkele experten …

CER in 1-2-3

Organisaties spelen een belangrijke rol in de opvoeding van kinderen en jongeren. Ben je ervan overtuigd dat jouw organisatie relevante content kan delen met die doelgroep, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? Wij helpen je op weg met drie concrete starttips.

Workshop Klimaat en kinderen/jongeren: een verslag

Met een tiental organisaties dachten we na over hun rol in de educatie van kinderen/jongeren omtrent klimaat en klimaatverandering. Ontdek het hoe en het waarom én bekijk enkele foto’s in het verslag.

Heeft elk bedrijf educatief potentieel?

Als hedendaags bedrijf is Corporate Social Responsibility (CSR) jullie zeker niet vreemd. Maar doen jullie ook aan Corporate Educational Responsibility (CER)? En heeft elk bedrijf wel educatief potentieel? Wij trokken het voor jullie na.

Hoe spreek je als bedrijf de taal van kinderen en jongeren?

Eerste stap in het proces van Corporate Educational Responsibility (CER): hoe spreek je de taal van kinderen en jongeren? Hoe benader je hen en hoe betrek je hen in jouw verhaal? Wij geven je alvast vijf concrete tips!